Standenbouwer voor beurzen in België

VDS-Productions is een Belgische standenbouwer gespecialiseerd in beursstanden en displays. Kwaliteit, service en design zijn onze kernwaarden.

We zijn een jong en dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in modulaire systemen. We plaatsen wereldwijd beursstanden met o.a. de award winnende aluminium Aluvision kaders. Als één van de allereerste Belgische klanten van Aluvision hebben wij sterk opgebouwde expertise in het standsysteem.

Als full service standbouwer werken wij met een sterk team van architecten, ontwerpers en standenbouwers. Wij bieden “sleutel op de deur standen” gaande van verhoogde vloeren, tapijt, trussing, belichting, modulaire wanden, hout, printing textiel doeken, meubilair, geluid tot grafische vormgeving.

Are you ready
to stand out together?

Over ons
We reizen mee

Wij willen samenwerken en bouwen graag een langetermijnrelatie met je op! We reizen mee met onze klanten naar:

Brussel Gent Kortrijk Antwerpen Hannover Essen Keulen Rotterdam Amsterdam Utrecht Parijs Lyon London Birmingham Milaan Barcelona

We werken met een nieuw profielloos modulair systeem als achterbouw met invullende panelen, opvallende visuals die digitaal bedrukt kunnen worden. Ook lichtbakken, displays, eyecathers…

We streven en investeren vaak naar nieuwe elementen die op de markt komen en bouwen zo een unieke uit-het-oog springende stand voor jou.

Full service
standenbouwer

Bij VDS-productions bieden wij all-in oplossingen van idee tot beursstand. We ondersteunen je op elk moment met de nodige vakkennis en maken een stand op maat op basis van je behoeften. Helemaal klaar en opgebouwd voor die belangrijke beurs of event aanvat.

Op elk moment ben je als klant betrokken en zie je de stand groeien van idee, voorontwerp, 3D visualisatie tot opbouw.

idee

Kom je ons team
versterken?

Bekijk vacatures