Beursdeelname?
Standenbouwer nodig?

Heb je een geschikte plaats uitgekozen om je beursstand te plaatsen? Wij zorgen voor de mooiste stand en alles wat erbij komt kijken.

briefing

01.

Briefing

Bij een eerste kennismaking bespreken we samen je specifieke vraag en situatie. We luisteren naar je wensen en ondersteunen je met de nodige vakkennis om een specifieke stand in jouw stijl of bestaande huisstijl te kunnen ontwikkelen.

02.

Voorontwerp

Elk project is uniek. Op basis van de briefing werken we een voorontwerp op maat van je idee uit. We toetsen dit idee af en je ontvangt van ons een prijsinschatting.

03.

3D Visualisatie

Het ontwerp wordt op punt gezet en uitgewerkt in 3D zodat je de stand virtueel helemaal kan bekijken. Technische en praktische noden worden verwerkt. Je digitale beelden en huisstijl worden geïntegreerd. Nodige materialen en maatwerk worden in deze fase ook helemaal uitgewerkt.

04.

Realisatie

Na akkoord starten we met de realisatie van je stand. Ons productieatelier gaat aan de slag: schrijnwerk, schilderwerk, prints, belettering, audiovisueel materiaal, verlichting… . We zorgen voor zowel voorbereiding als afwerking. We bieden ook de nodige support: aanvraag van nutsvoorzieningen, elektro, water, ophangpunten… .

05.

Opbouw

We zorgen voor de totaalopbouw van je beursstand. VDS-productions is internationaal actief, en we bouwen je stand tot in de puntjes op. Indien gewenst doen we samen een inspectieronde en oplevering. Wees gerust, tijdens de beursdagen kan je altijd op ons rekenen.

06.

Service

Eens de beurs voorbij is bouwen we zo snel mogelijk af. Maatwerk standmaterialen kunnen we eventueel stockeren voor je. We zijn bijzonder benieuwd om te horen hoe de beurs liep en wat er eventueel kan verbeterd worden.